Header afbeelding
Hoofdweg 109 9695AD Bellingwolde Tel:0597-531460

Spreekuren

Van maandag t/m vrijdag is er iedere dag spreekuur op afspraak.
’s Morgens vanaf 8.00 tot 10.00 uur en ’s middags van 13.30 tot 15.00 uur.

Er worden dagelijks op afspraak spreekuren gehouden door de huisarts , Physician assistent en de doktersassistentes. Voor mensen met een chronische aandoening zijn er speciale spreekuren ingericht door onze praktijkverpleegkundigen (POH-S). Voor psychische klachten kunt u terecht op het spreekuur van de POH-GGZ.

U kunt een afspraak maken bij de doktersassistente, dit kan telefonisch maar ook aan de balie. Om privacy redenen heeft het maken van een afspraak via de telefoon onze voorkeur. De doktersassistente zal naar de reden van de afspraak vragen om een inschatting te kunnen maken van de urgentie en hoeveel tijd de dokter nodig heeft op het consult. Voor elke afspraak worden tien minuten gereserveerd. Mocht u méér tijd nodig hebben, dan kunt u een dubbele afspraak maken.

Bloedonderzoek wordt onder andere gebruikt om te controleren of uw organen als hart, nieren of lever goed functioneren.

Van maandag t/m vrijdag is er iedere dag spreekuur op afspraak. ’s Morgens vanaf 8.00 tot 10.00 uur en ’s middags van 13.30 tot 15.00 uur.

De doktersassistente is de eerste die u spreekt als u de praktijk belt. U kunt bij de doktersassistente terecht voor onder andere afspraken, adviezen, vragen, brieven, informatiefolders, metingen, kleine ingrepen, etc.

De Physician assistant (PA) is iemand die geen arts is maar wel zelfstandig taken van de arts kan overnemen, het afnemen van een anamnese, opstellen van een behandelplan,  voorschrijven van medicatie, verwijzen en/of overleggen met specialisten en doet ook heelkundige handelingen.

De POH-GGZ biedt vraagverheldering, diagnostiek, kortdurende behandeling of (langer durende) ondersteuning en begeleiding aan personen met psychische klachten, of een lichte of stabiele chronische psychische stoornis.

Praktijkondersteuner Somatiek heeft eigen spreekuren en begeleidt en coacht patiënten met chronische (somatische) aandoeningen: diabetes, astma, longziekten en hart- en vaatziekte

De diëtiste is de specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. De diëtiste heeft kennis van onder andere de spijsvertering, de functie van voedingsstoffen in het menselijk lichaam, medische kennis, voedingsbehoefte van het lichaam en samenstelling van voedingsmiddelen.

Bij ons in het gezondheidscentrum is Wolter Alberts van PrengerHoekman werkzaam. Specialisaties: dry needle therapeut en  KISS (huilbaby’s)therapeut. Aandachtsgebieden zijn hoofdpijnklachten, duizeligheid en kaakklachten.